O nama

Widder d.o.o.

Salon zavjesa WidderSalon zavjesa Widder d.o.o. je osnovan davne 1992. godine sa sjedištem u Josipovcu i prodavaonicom br.1 u Županijskoj ulici u Osijeku.

Kako je u Republici Hrvatskoj, Slavoniji i našem gradu Osijeku još uvijek vladalo ratno stanje – ulazak na ratom osiromašeno tržište sa jednim, tada izrazito luksuznim proizvodom, se činilo kao riskantan poslovni poduhvat. Od prvoga dana smo znali da je broj naših klijenata izrazito mali i da ako želimo uspjeti moramo ponuditi izrazito kvalitetne proizvode i uslugu za pristupačnu cijenu.

Od jedne šivaće mašine, jednoga zaposlenika i jedne male sobice – danas, 22 godine kasnije, usprkos usponima i padovima izazvanim lošim gospodarskim stanjem u RH – još uvijek smo tu za VAS, sve zahvaljujući našem primarnom poslovnom motivu – KVALITETA.

Sobe Widder

U ljeto 2013.g. smo donjeli odluku o prenamjeni našeg poslovnog prostora na 1 katu – te našim poslovnim partnerima, ostalim poslovnim ljudima i turistima omogućiti pristupačan smještaj vrhunske kvalitete po povoljnoj cijeni.

Sobe widderSljedili su mjeseci potpune rekonstrukcije, obnove i prilagodbe prostora za našu novu djelatnost. Kako smo i sami poslovni ljudi te dosta putujemo, imali smo jasnu viziju kako urediti sobe, što promijeniti u odnosu na ostale smještaje i na što posebno obratiti pažnju – kvaliteta kreveta i madraca, prostranost i funkcionalnost kupaonice, regulacija topline i zabavni sadržaj.

Iako smo novi u području pružanja usluge smještaja, uvjereni smo kako ćemo ispuniti Vaša očekivanja te da će kvaliteta usluge biti jednaka onoj na koju su građani Osijeka i okolice odavno naviknuti.

Vaš Widder!


Be Sociable, Share!